Ons bedrijf

In 1996 heeft Mark Asbroek zijn baan na 8 jaar als auto/vachtwagen monteur opgezegd en is hij gestart met Autobedrijf Asbroek. Door zijn service gerichte instelling en vakmanschap groeide het bedrijf waardoor zijn broer Bart Asbroek werd betrokken bij het bedrijf die ook reeds 6 jaar als automonteur werkzaam was, om vervolgens samen verder te gaan als Auto Asbroek V.O.F.

Door hun klantgerichte denken en het verlenen van goede service een hoge prioriteit heeft, is het bedrijf in een vijftal jaren doorgegroeid naar een volwaardig autobedrijf wat resulteerde in een BOVAG lidmaatschap. Tijdens de eerste schouwing van de BOVAG bleek zelfs dat het bedrijf aan de hoogste eisen voldoet en is Auto Asbroek een BOVAG-ABA Klasse I autobedrijf.

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2001 een perceel aangekocht waarop een geheel nieuw autobedrijf gebouwd werd met ruimte voor 4 bruggen, een magazijn en een receptie met klantenwachtruimte. Dit pand werd in 2002 in gebruik genomen.

Door het vakmanschap van beide broers vonden vele klanten reeds de weg naar Auto Asbroek. De dienstverlening houdt niet op bij de verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s, ook voor leasing en financiering kunt u bij Auto Asbroek terecht.
Verder is Auto Asbroek aangesloten bij AD autobedrijven waarmee hun service internationaal gegarandeerd is. Tevens hebben zij hierdoor de beschikking over een centraal magazijn waardoor zij direct, dezelfde dag nagenoeg alle onderdelen kunnen leveren.

Sinds 2016 heeft Auto Asbroek zijn intrede genomen in hun nieuwe pand aan de metaalstraat 7. Door de komt van de nieuwe N18 moest Auto Asbroek noodgedwongen verhuizen. Hier vonden zij hun nieuwe pand aan het naastgelegen industrieterrein Stepelo. Service als vanouds in een nieuw jasje.

 

U ziet het, zij doen er alles aan om uw verblijf en dat van uw auto zo plezierig mogelijk te maken. Mocht u ondanks alle inspanningen en goede bedoelingen niet tevreden zijn, laat het ons dan weten. Hun deur staat altijd voor u open.

U heeft recht op 100% tevredenheid!

SsangYong

Sinds 2012 is Auto Asbroek dealer van SsangYong, hiermee breiden wij ons assortiment uit met het korriaanse auto merk onder andere bekend van de ‘Korando’ ‘Rexton’ en ‘Action sport’. Door het dealerschap van SsangYong te combineren met hun universele AD autoservice kunnen wij u nu op een nog breder gebied te woord staan, voor nog meer zorgeloos rijplezier. SsangYong werd met name bekend als producent van terreinauto’s en SUV’s. Na de oprichting in 1954 is een enorme verscheidenheid aan producten gefabriceerd, variërend van jeeps voor het Amerikaanse leger tot vrachtwagens en autobussen.

In het begin van de jaren ’90 werd een samenwerking met Mercedes-Benz gestart wat resulteerde in de ontwikkeling van zowel diesel- als benzinemotoren. In hoog tempo werden op Mercedes-Benz techniek gebaseerde SUV’s geïntroduceerd waarvan met name de Korando, Musso en Rexton grote bekendheid kregen in het 4WD segment.

 

Openingstijden

's avonds op afspraak

maandag08:00 tot 18:00
dinsdag08:00 tot 18:00
woensdag08:00 tot 18:00
donderdag08:00 tot 18:00
vrijdag08:00 tot 18:00
zaterdag09:00 tot 15:00
zondaggesloten
Waarom Auto Asbroek?
  • Verkoop nieuw en gebruikt
  • Lease en financiering
  • APK
  • Onderhoud & Reparatie
  • Airco service
  • Ruit service
Auto Asbroek - Metaalstraat 7 - 053 - 5742345 - 7483 PD - Haaksbergen - Website door Mediakanjers