Onze diensten

Onze diensten

• Financiering
• Officieel SsangYong dealer
• Nieuwe en gebruikte auto’s
• Aanhangerservice
• Airco
• APK
• Banden
• Leaseservice
• Onderhoud
• Ruitenservice
• Schadeservice

Airco

Komt er bij  u een muffe airco lucht uit het aircosysteem? Dan kunt u te maken hebben met vuilophopingen in de airconditioning. Wij zorgen weer dat u kunt genieten van een frisse auto.

Meer informatie

Banden

Goede banden zijn essentieel voor het rijgedrag van uw auto. Om een zo goed mogelijk aanbod te kunnen leveren werken wij met meerdere merken banden. Merken waaronder Continental, Michelin en Nokian zijn bij ons veelal uit voorraad gemonteerd. Gezien het ruime aanbod helpen wij u bij de juiste bandenkeuze voor elk type auto en weersomstandigheden. Ons aanbod varieert van zeer duurzame zomerbanden tot de robuuste winterbanden en veelzijdige all-season banden.

Vraag de naar de mogelijkheden en kortingen.

Financiering

Om mobiel te blijven moeten er soms grote investeringen worden gedaan. Vandaar dat Auto Asbroek tevens bemiddeld in aantrekkelijke financieringsopties. Uw auto of bedrijfswagen kan zeer voordelig tegen een zelf te bepalen looptijd en slottermijn worden samengesteld. Ontdek de voordelen van zakelijk en privé financieren. Een bijkomende verzekering is hierbij zeker mogelijk.

Zakelijk financieren

Particulier financieren

Nieuwe auto’s

Wij geloven in een universele blik voor uw nieuwe auto. Wij hebben een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd waardoor wij elk automerk nieuw kunnen leveren. Dus wilt u een auto kopen dan kunnen wij u in elk merk voorzien. In overleg worden uw wensen zoals budget, specificaties en voorkeur vastgesteld waarna wij opzoek gaan naar de auto die hierbij het beste past. Het voordeel is een universele blik waarmee u zo lang mogelijk probleemloos kunt rijden. Ook biedt Auto Asbroek nog meer merken occasions aan en diverse financieringsopties.

Wij staan klaar om u te helpen aan de ideale auto voor uw situatie!

APK

Maak eenvoudig een afspraak voor uw APK bij Auto Asbroek in Haaksbergen. Onze keurmeesters voeren een APK uit bij alle merken en modellen auto’s.

Wat te doen bij reparatiepunten?
Uw auto dient aan een serie vastgestelde criteria te voldoen. Door brede universele expertise en samenwerking met automotive partners uit de regio kunnen vervangingsonderdelen snel worden geleverd. Dit stelt Auto Asbroek in staat uw bedrijfsauto of occasion vaak dezelfde dag weer af te leveren.

SsangYong dealer

SsangYong, dé SUV specialist is flink in opkomst in Nederland. Ontworpen als een betaalbaar en zeer betrouwbaar voertuig voor het leger. Tegenwoordig staat het merk SsangYong voor een robuust en stijlvol merk die onder alle omstandigheden uitstekend presteren. Bent u van plan een SUV te gaan kopen, kijkt u dan in het ruime 4×4 assortiment bij ons in het twentse Haaksbergen. De auto is in zowel geel als grijs kenteken leverbaar.

Aanhanger service

Zorgeloos aan het werk op of vakantie met uw aanhanger.

Als universeel Ad autobedrijf is Auto Asbroek ook uw aanspreekpunt voor reparatie- en onderhoud aan uw aanhangwagen.

Aanhangwagen onderhoud wordt vaak ondergewaardeerd en vergeten, wat kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Denk aan niet-werkende verlichting of een klapband.

Aanhanger service
Bij een aanhanger service checkt een gecertificeerde keurmeester uw aanhangwagen op vele punten. Voldoet hij nog aan alle wettelijke- en veiligheidseisen? Punten als remmen afstelling, de oplooprem, alle draaiende delen gesmeerd, bandenspanning, verlichting en vloer gecheckt.

Ga zeker op weg en breng uw aanhanger periodiek langs voor onderhoud.

Leaseservice

Auto Asbroek biedt voor iedere situatie een leaseoplossing door een goede samenwerking met verschillende partners. De mogelijkheden om te leasen zijn zeer uitgebreid. Persoonlijk contact, korte lijnen en snelle oplossingen zijn bij ons geen uitzondering. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van leasen bij Auto Asbroek.

Privé lease

Zakelijk leasen

Auto Asbroek - Metaalstraat 7 - 053 - 5742345 - 7483 PD - Haaksbergen - Website door Mediakanjers