Maxus E-Deliver 3 en 9

De nieuwe e-Deliver 9

Met een prijs vanaf € 49.990 ex. BTW biedt Maxus met de nieuwe eDeliver 9 een zeer aantrekkelijke bedrijfswagen in de e-LCV-markt in het ‘Large segment’. Via de eerder deze week gelanceerde 10% overheidondersteuning, de ‘SEBA’ (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s), is er bovendien een maximum subsidiebedrag van € 5.000 mogelijk. De eDeliver 9 is dankzij deze stimuleringsregeling dus al voor een prijs vanaf € 44.990 bedrijfsmatig inzetbaar.

  • Maxus eDeliver 9 met € 49.990 ex. BTW zeer scherp geprijsd in e-LCV markt
  • Standaard met alle denkbare comfort- en veiligheidsitems, meest rijke standaarduitrusting
  • N2-versie (GVW 4,05 ton) met zelfs 1.350 kg laadvermogen ook direct leverbaar
  • Accucapaciteit tot maar liefst 89 kWh en actieradius tot 353 km (stadscyclus)
  • Het grootste accupakket in e-LCV markt
  • Beste prijs/prestatie verhouding
  • Maximaal aanhangwagengewicht: 1.500 kg!
  • Maxus: meest uitgebreide 100% elektrische bestelwagenlijn van Nederland*

Kenmerkend is de grote variatie aan accupakketten, de zeer rijke standaarduitrusting en het maximale trekgewicht van 1.500 kg. De levering van de E-Deliver 9 is inmiddels gestart met de gesloten versie. Initieel is dan te kiezen uit twee lengtematen en twee dakhoogten. Daarna volgen snel de overige drie versies (Chassis Cabine, Dubbelcabine, Personenbus). Bovendien levert Maxus direct deze nieuwe eDeliver 9 L3H3 in een N2-versie (GVW 4,05 ton), die met B-rijbewijs is te rijden.

De Maxus eDeliver 9 kent slechts één uitrustingsniveau, de meest complete! Nagenoeg alle denkbare comfort- en veiligheidsitems zijn standaard. Dat zijn onder meer airconditioning, 10-inch touchscreen met achteruitrijcamera + Apple Carplay/Android Auto, parkeersensoren voor/achter, LED-koplampen, Lane Change Assist, Blind Area Monitoring en bandenspanningscontrole TPMS. De standaard-uitrusting van alle L3H2 / L3H3-versies wordt bovendien nog eens verder uitgebreid met Automatic Emergency Brake System (AEBS), Adaptieve Cruise Control, Lane Departure Warning en verwarmbare stoelen.

Maxus e-Deliver 3: Ruim. Praktisch. Multifunctioneel

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDeliver 3 begint die toekomst hier en nu.