Diensten

Welke auto past het beste bij u? Hoe wilt u dat het onderhoud is geregeld? Of misschien wilt u wel een auto van ons leasen. Samen bekijken we de eindeloze mogelijkheden. Onze drempel is laag, dus stap gerust bij ons binnen. Door in gesprek te gaan komen we er al snel achter wat u wilt. Eén ding is zeker: wij zijn een vertrouwd adres voor al uw vragen over auto’s en vanuit onze diensten komen we altijd met een oplossing op maat.

Maak eenvoudig een afspraak inplannen. Denk aan een APK, kleine of grote beurt, bandenwissel, lampen vervangen, airco check en meer.

Onze keurmeesters voeren een APK uit bij alle merken en modellen auto’s.

Wat te doen bij reparatiepunten?
Uw auto dient aan een serie vastgestelde criteria te voldoen. Door brede universele expertise en samenwerking met automotive partners uit de regio kunnen vervangingsonderdelen snel worden geleverd. Dit stelt Auto Asbroek in staat uw bedrijfsauto of occasion vaak dezelfde dag weer af te leveren.

Binnenkort kunt u uw afspraken online inplannen

Wij geloven in een universele blik voor uw nieuwe auto. Wij hebben een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd waardoor wij elk automerk nieuw kunnen leveren. Dus wilt u een auto kopen dan kunnen wij u in elk merk voorzien. In overleg worden uw wensen zoals budget, specificaties en voorkeur vastgesteld waarna wij opzoek gaan naar de auto die hierbij het beste past. Het voordeel is een universele blik waarmee u zo lang mogelijk probleemloos kunt rijden. Ook biedt Auto Asbroek nog meer merken occasions aan en diverse financieringsopties.

Wij staan klaar om u te helpen aan de ideale auto voor uw situatie!

Bij Auto Asbroek zijn we ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft. Het is dé manier van rijden om verdere verduurzaming mogelijk te maken. We leggen u graag de voordelen van elektrisch rijden uit. Denk aan opladen, onderhoud en kosten, hoe duurzaam de auto nu echt is, wat de bijtelling is en welke belastingvoordelen er zijn. Maar bovenal laten we het u graag zien.

Onze kennis van elektrische en hybride auto’s wordt onderschreven door het behaalde GMTO certificaat. GMTO staat voor Gerichte Motor Technische Opleidingen.

Bij Auto Asbroek maken we leasen voor zowel particuliere als zakelijke klanten zo makkelijk mogelijk. U least de auto op de manier die het beste bij u past. Hiervoor hebben we een partnerschap met DTC Lease. DTC is gespecialiseerd in het verstrekken van financieringen, Financial Lease en Operational Lease. Alle financieringen worden met zorg, en met oog voor uw persoonlijke situatie, op maat geleverd. Wilt u weten wat uw maandbedrag voor de lease van uw gewenste auto is? Vul dan onderstaande calculator in.

Maak een berekening

SsangYong, dé SUV specialist is flink in opkomst in Nederland. Ontworpen als een betaalbaar en zeer betrouwbaar voertuig voor het leger. Tegenwoordig staat het merk SsangYong voor een robuust en stijlvol merk die onder alle omstandigheden uitstekend presteren. Bent u van plan een SUV te gaan kopen, kijkt u dan in het ruime 4×4 assortiment bij ons in het twentse Haaksbergen. De auto is in zowel geel als grijs kenteken leverbaar.

Lees hier meer...

Maak eenvoudig een afspraak voor uw APK bij Auto Asbroek in Haaksbergen. Onze keurmeesters voeren een APK uit bij alle merken en modellen auto’s.

Wat te doen bij reparatiepunten?
Uw auto dient aan een serie vastgestelde criteria te voldoen. Door brede universele expertise en samenwerking met automotive partners uit de regio kunnen vervangingsonderdelen snel worden geleverd. Dit stelt Auto Asbroek in staat uw bedrijfsauto of occasion vaak dezelfde dag weer af te leveren.