SsangYong dealer

Bij Auto Asbroek zijn we overtuigd van de Koreaanse kwaliteit van SsangYong. Sinds 2012 zijn we een officiële SsangYong dealer. U kent misschien de goed verkochte modellen ‘Korando’, ‘Tivoli’ en ‘Rexton’ wel. Bij Auto Asbroek combineren we het dealerschap met het complete onderhoud van de auto en de SsangYong service. Zo kunnen wij u op een nog breder gebied te woord staan voor jarenlang zorgeloos rijplezier. Deze SUV’s leveren we op basis van koop of lease.

SsangYong Motor is een autofabrikant uit Zuid-Korea. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van vierwielaangedreven auto’s (4WD’s of 4×4’s) zoals terreinauto’s en Sports Utility Vehicles (SUV’s). Mede dankzij de technologie van het Koreaanse moederbedrijf bouwt SsangYong robuuste auto’s die lang meegaan. Dat doet het merk tegen een concurrerend lage prijs. De grote verscheidenheid aan SsangYong auto’s is wereldwijd bekend. Dit gaat verder dan alleen SUV’s, want ook werden er Jeeps voor het Amerikaanse leger, vrachtwagens en autobussen gebouwd.

Ga naar Ssangyong

Nieuw SsangYong Rexton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.